
Wat is Amlou ? Amlou is een traditioneel geheim uit Marokko.
Delen
Amlou is een gezonde amandelpasta met een rijke smaak. Een heerlijk ambachtelijk kwaliteitsproduct en typische Marokkaanse delicatesse. Biologisch, vegetarisch en puur natuur!

Je kunt Amlou gebruiken als spread of dip. Amlou smaakt heerlijk op brood, toasts, wafel of pannenkoeken. Voor de extra energie kun je Amlou ook met yoghurt en havermout eten.
Wat zijn de voordelen van Amlou?
Biologische Amlou is een 100% natuurlijk kwaliteitsproduct en zit vol met Vitamine E. Amlou verlaagt je slechte cholesterol, bindt de strijd aan tegen veroudering en rimpels, werkt als afrodisiacum, en versterkt je immuunsysteem. Dit allemaal zit voornamelijk in de toegevoegde arganolie.
Culinaire arganolie bevat essentiële onverzadigde vetzuren. Essentiële vetzuren, zijn vetzuren die het lichaam niet zelf kan maken uit andere vetzuren, terwijl het lichaam ze wel nodig heeft om normaal te kunnen functioneren.
Dat zijn mooie eigenschappen van amlou en dat bovenop de heerlijke smaak!
Goed roeren* en lekker smikkelen! Amlou is een natuurproduct en wordt zonder conserveermiddelen gebruikt waardoor de olie komt bovendrijven.
| Heb jij niet alle ingrediënten in huis of geen tijd om zelf amlou te maken en ben je op zoek naar kant en klare verse heerlijke Amlou? Ga naar: Amlou kopen
"Amlou, hemels genieten van geroosterde amandelen, arganolie en honing!"
Profiteer nu ook van de vaste lage prijs van onze smakelijke combideal.
2x potjes amlou kopen (amandelpasta) is twee keer zo veel genieten!
Lekkere geroosterde amandelen en wat arganolie en honing! Wat krijg je als je deze natuurlijke producten mixt? Een pasta dat lijkt op pindakaas maar nog beter en heerlijk smaakt! Amlou een traditioneel geheim uit Marokko. Amlou is moeilijk te verkrijgen buiten Marokko. Wil je ook heerlijke amlou ervaren op een broodje of als dip? ga naar onze webshop om Amlou te kopen.
Amlou recept
Wil je zelf amlou maken? Lees dan hieronder verder hoe je zelf een potje amlou kunt maken. Recept voor een potje Amlou;
Benodigdheden
67 ml culinaire arganolie
100 gram blanke amandelen
33 ml honing
Rooster de amandelen in een koekenpan op een zacht vuurtje. Wacht totdat de amandelen lichtbruin zien. Maal ze vervolgens fijn in een blender. Ook kleine hoeveelheden in een blender gaat overigens goed en snel. Vermeng vervolgens de fijngemalen amandelen met de culinaire arganolie en voeg een beetje bij beetje de honing naar smaak toe. Smakelijk eten!
LET OP! Er is een verschil tussen culinaire arganolie en cosmetische arganolie! wij verkopen op dit moment alleen cosmetische arganolie!